Menü

Magyar logók könyv


Magyar Logók Könyv
Magyar Logók Könyv Magyar Logók Könyv

A képzőművészeti ágaknak, ezen belül is az alkalmazott grafikának egyik fő területe a logótervezés. Erre a szakterületre, a tervezés és a logók csodálatos, ámde kihívásokkal teli világába kalauzol el bennünket ez a kötet. Olyan kiemelkedő színvonalú logókat és emblémákat mutat be, amelyet hazai alkotók készítettek: 680 színvonalas alkotást, melyet a logópályázatra érkezett több mint 4000 pályaműből neves szakmai zsűri választott ki. Ez a tematikus rendszerbe foglalt logógyűjtemény alkotja a könyv törzsanyagát. Inspiráló és ötletgazdag válogatás, melyben a mai irányzatokat képviselő logókon túl feltűnnek mindenki által ismert klasszikusok, sőt a legmodernebb változatok is.

A gyakorlati példák mellett ízelítőt kapunk az elméleti háttérből is: megismerhetjük a szakma neves képviselőinek gondolatait a logó fogalmáról, a jó logóról, annak megalkotásáról, megtudhatjuk a titkát, hogyan készül és mitől lesz valóban találó egy logó. Betekinthetünk a tervezés folyamatába is, képet kapva annak irányzatairól s az aktuális trendekről.

A MAGYAR LOGÓK című könyvet írta: Vasvári Péter

Vasvári Péter
Vasvári Péter

A pár hónapja megjelent MAGYAR LOGÓK című kötet borítójának a logója, ARANY díj minősítést kapott a 12th ICMA Award (International Creative Media Award) nemzetközi design versenyen ÚJ LOGÓ kategóriában. A pályázatra 406 nevezés érkezett 21 országból.


Könyv rendelés

A kötet megvásárolható szerzői dedikálással!

Megrendelés:
magyarlogok@petervasvari.com