Menü

Magyar Tervezőgrafika könyv (2022)


A nyomtatott Magyar Tervezőgrafika TOP 100 kötet

A MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP 100, a kortárs magyar grafikai tervezés izgalmas világába kalauzol el bennünket. A könyv törzsanyaga 100 kiemelkedő, magyar alkotók által készített tervezőgrafikai művet mutat be. Azokat az alkotásokat, melyeket a hazai és nemzetközi szakmai zsűri a legjobbnak ítélt a nyilvános pályázatra érkezett több mint félezer pályamű közül.

Ezek a méltán nyertes alkotások a kötet tényleges főszereplői, rajtuk keresztül – a könyv fontos szakmai összegzéseivel együtt – átfogó képet nyerhetünk az itthoni tervezőgrafika múltjáról, jelenéről és folyamatos változásáról. Nemcsak a hazai vizuális kultúra örvendetes fejlődése zajlik a szemünk előtt, hanem a 21. század kihívásaira adandó aktuális válaszok folyamatos kutatása is.


A digitális Magyar Tervezőgrafika e-book

A MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA E-BOOK a MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA TOP 100 kötet kiegészítése. Így további kiemelkedő és bemutatásra méltó alkotásokat tartalmaz.

E-book letöltése

A zsűri

A könyvben megjelenő alkotásokat ismert és elismert, 10 tagú nemzetközi zsűri válogatta ki, hogy a legkiválóbb munkákon keresztül tudjuk bemutatni a magyar tervezőgrafikát.


Könyv rendelés

A kötet megvásárolható szerzői dedikálással!

A nyomtatott kötet ára 11 775 Ft (szerzői dedikálással, arany színű tollal írva).

Tovább a megrendeléshez